Fietsbladen

FIETSBLADEN

Waneer fietsen je favoriete vrijetijdsbesteding is, is een tijdschrift over fietsen en alles wat daar mee samenhangt een leuke, informatieve bron van nieuws, verslagen en uitslagen. Er zijn heel veel magazines die het onderwerp fietsen wel eens belichten, maar heel specifieke fietsbladen zijn er ook.Hieronder vind je een selectie.

 Fiets                   www.fiets.nl

Het magazine fiets komt 11 keer per jaar uit en geeft informatie over gezondheid en training, informeert over reizen en evenementen, bevat mooie verhalen, onthullende interviews en prikkelende columns. Heeft in ieder nummer nuttige en toepasbare informatie over test en techniek.

 Wielerrevue     www.wielerrevue.nl

Wielerrevue is het toonaangevende wielermagazine voor de liefhebber van professioneel wielrennen van de Benelux: uitslagen,reportages en nieuws vanuit het professionele wielerpeloton. Ook de wielerverenigingen aangesloten bij de KNWU worden door Wielerrevue op de hoogte gehouden van activiteiten en dergelijke.

FietsActief         www.fietsactief.nl

Voor wie liever recreatief fiets, is een blad als FietsActief een optie. Verschijnt zes keer per jaar en heeft unieke en zelf onwikkelde fietsroutes, besteedt aandacht aan alles wat met recreatief fietsen te maken, heeft aanbiedingen voor lezers en staat vol met reportages over uiteenlopende gebieden / fietsroutes.

Vogelvrije Fietser www.fietsersbond.nl

Een uitgave van de Fietsersbond. In 32 pagina´s worden alle facetten van het alledaagse fietsen uit de doeken gedaan. Veel tests, tips en actuele ontwikkelingen van het fietsen.

Toeractief            www.toeractief.nl

Een uitgave van de ANWB dat zes keer per jaar verschijnt. Met name gericht op recreatie en toerisme, wandelen en fietsen. Biedt eigen, zelfgemaakte wandel- en fietsroutes.